Başhekim Yardımcıları

2005 – Üsküdar Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı
    2006 - Anadolu Üniversitesi AÖF Sağlık Kurumları İşletmeciliği mezunu

2008 – Anadolu Üniversitesi AÖF İşletme Bölümü

Halen Üsküdar Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak görevine devam etmekte olup evli ve bir kız çocuk annesidir.

Op.Dr. Sevinç SANİSOĞLU

Op. Dr. S.Sevinç Sanisoğlu 1969 Isparta doğumlu. 1982 de Manisa Atatürk ortaokulunu, 1985 de İzmir Kız Lisesi’ni dereceyle bitirdi. 1991 de Hacettepe Tıp Fakültesinden mezun oldu. Ocak 1997 de Sağlık Bakanlığı Kadın-Doğum uzmanlığını tamamladı. 2016 yılına kadar  özel ve Devlet Kurumlarında sürdürdüğü uzmanlık görevi yanında sivil toplum çalışmaları kapsamında TJOD ve Kasad Derneği üyeliği ile Kasav Vakfı kurucu üyeliği ve İDSB Aile Enstitüsünün kuruluş çalışmaları mevcuttur. STK katılımcısı olarak Cedaw hazırlık toplantılarında,  C20 Türkiye toplantısında ve 9-10 Aralık UN ending violence against women izleme ve değerlendirme İstanbul toplantılarında bulundu.  2013-2014 eğitim yılında Medeniyet Üniversitesi'nde sağlık yöneticiliği tezsiz yüksek lisans derslerini tamamladı.  2016 yılında Anadolu Üniv. Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldu. Aynı sene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı  Düsseldorf Başkonsolosluğu  Aile Ataşesi olarak 6 ay süreyle geçici görevde bulundu. ASPB İstanbul İl Müdürlüğünde sağlık koordinatörü olarak çalışmasının ardından  Haziran 2017 tarihinden itibaren Sağlık Bakanlığı Anadolu Kuzey Kamu Hastaneler Birliği bünyesindeki Üsküdar Devlet Hastanesinde başhekim yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk annesi olup orta seviyede ingilizce ve arapça biliyor.  Op. Dr. S.Sevinç Sanisoğlu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı.