Müdür Yardımcıları

2006 - İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis birimi

2008- İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Sorumluluğu

2008 - Atatürk Üniversitesi Hemşirelik bölümü

2012- Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Üsküdar Devlet                 hastanesi Sağlık Bakım    Hizmetleri Müdür Yardımcısı

2013- Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Üsküdar Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

2016- Sağlık İdaresi ve Hastane Yöneticiliği Yüksek Lisansı

İlgi alanları; Sağlık bilişimi, Medikal teknolojileridir..

İdari ve Mali  Hizmetleri Müdür Yardımcısı
Ferdi KATIRCIOĞLU

Giresun’un Görele İlçesine bağlı bir bucak iken sonradan İlçe olan Çanakçı’da1984 yılında doğdu. Çanakçı ilçesinde başladığı ilköğrenimini İstanbul Üsküdar ilçesinde tamamladı. Lise eğitimini müteakiben özel sağlık sektöründe bir süre görev yaptıktan sonra 2007 yılında Üsküdar Devlet Hastanesinde Devlet Memurluğu görevine  başladı.

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde 2004 yılında başladığı üniversite eğitimini2008 yılında tamamladı. Gebze Teknik Üniversitesinde (eski adı Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü) 2009 yılında başladığı İşletme Anabilim Dalı İşletme Yöneticiliği (MBA) Yüksek Lisans eğitimini 2012 yılında tamamladı.

Üsküdar Devlet Hastanesinde 2007 yılında başladığı sağlık memurluğu görevini müteakiben çeşitli idari birimlerde (Satın alma, İnsan Kaynakları, Kalite Yönetim Birimi, Ek Ödeme ve Maaş Mutemetliği, Adli-Sicil, Disiplin) memur ve birim sorumlusu olarak görev yaptıktan sonra, 2017 yılı Mart ayı itibarı ile İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılığı görevine başladı ve halen bu görevine devam etmektedir.