Biyokimya

Laboratuvarımız Merkez Biyokimya Acil Laboratuvar ve Doğancılar Ek Hizmet Binası'nda sadece idrar tahlili yapılan laboratuvardan oluşmaktadır.Acil laboratuvarımız 24 saat kesintisiz , diğer laboratuvarlarımız ise mesai saatlerinde hastalarımıza hizmet vermektedir. Analiz numuneleri yatan hastalardan ve poliklinik hastalarından alınır uygun koşullarda laboratuvara getirilmektedir .Alınan numuneler , hergün kontrol ve kalibrasyonu yapılan cihazlarımızda çalışıp uzmanlarımız tarafından onaylandıktan sonra aynı gün öğlenden sonra sonuç verilmektedir.

Laboratuvarımız da Hormon ,Rutin Biyokimya , Homogram ,Sedimantasyon , Koagülasyon  Testleri , GGK , Hba1c , Kardiyak Panel ve İdrar Analizi yapılmaktadır. Laboratuvarımız KBUKDEK RİQAS dış kalite programlarınca denetlenmektedir.

Hastanemiz Biyokimya Laboratuvarında hizmet veren personellerimiz

Uz.Dr. Tulay KAVAK