Sık Sorulan Sorular

Muayenelerden fark ücreti alıyor musunuz?

Resmi güvencesi olan hastalarımızdan (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı, Devlet Memurları ve Belediye Çalışanları) muayene fark ücreti alınmamaktadır.

Anlaşmalı olduğunuz kurumlar hangileri?

Hastanemiz tüm Özel Sigorta Kuruluşları, Bağ-kur, Emekli Sandığı, SSK ve Devlet memurları ile anlaşmalıdır.

Öneri ve şikayetlerimizi hastanenizde kime bildirmeliyiz?

Her türlü öneri ve şikayetlerinizi 'Hasta Hakları' birimimize sözlü veya yazılı olarak iletebilirsiniz. Tüm öneri ve şikayetler hastane yönetimi tarafından değerlendirilmektedir.

Hastanenizde muayene olmak istiyorum? Neler yapmalıyım?

Hastanemizde muayene olmak isteyen hastalarımız geldikleri zaman işlemlerine başlayabilecekleri gibi muayene olmak istedikleri bölüme önceden randevu alarak da hizmetlerimizden faydalanabilirler.

Önceden randevu alma sistemi sizlerin bekletilmemesi ve işlemlerinizin hızlı bir şekilde ilerlemesi açısından büyük kolaylık sağlamaktadır. Randevulu hastalarımız, randevu saatinden önce T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanları yardımıyla işlemlerini tamamlayabilirler. Randevu almak için 182 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.